Share

Seminar de informare “Participarea activă a femeii la dezvoltarea antreprenoriatului” – Craiova

Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii în colaborare cu Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România şi Patronatul Naţional al Femeilor de Afaceri din Întreprinderi Mici şi Mijlocii din România vă invită să luaţi parte la seminarul de informare „Participarea activă a femeii la dezvoltarea antreprenoriatului” organizat în cadrul proiectului Romanian Network of Female Entrepreneurship Ambassadors/ Reţeaua Naţională a Ambasadorilor Antreprenoriatului Feminin – RoNet FEA.

Evenimentul se va desfăşura la Craiova Hotel EUROPECA ****, str. Pietății, nr.9-11, Sala de Conferințe, între orele 10,00 și 16,00.

Printr-o prezentare interactivă, ambasadorii antreprenoriatului feminin vor împărtăşi din experienţa lor grupului ţintă de minim 50 femei interesate în dezvoltarea unei afaceri. În cadrul seminarului se va derula o aplicaţie de grup – simulare plan de afaceri, participantele fiind împărțite pe echipe și, sub coordonarea ambasadorilor, vor completa, un Miniplan de Afaceri. Echipa care va obține cel mai mare punctaj la evaluarea planului de afaceri, va fi premiată.

La finalul seminarului se va lansa concursul: “Model pentru business-ul meu” – a cărui câştigătoare va fi anunţată în cadrul Conferinţei Naţionale de la Bucureşti, care se va desfăşura în septembrie 2011.