Share

Anunt achizitie: Servicii de dezvoltare aplicatii informatice pagina web in cadrul proiectului START YOU, ID: POSDRU/90/2.1/S/61193

 

Nr. Inregistrare : 22/13.09.2011

 

ANUNŢ

Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, intenţionează să achiziţioneze servicii – Servicii de dezvoltare aplicatii informatice pagina web, Cod CPV 72000000-5, în temeiul O.U.G. nr.34/2006.

Servicii de dezvoltare aplicatii informatice pagina web, vor fi folosite pentru anul II de implementare a proiectului si au ca sursă de finanţare proiectul “CENTRE START-UP PENTRU TINERI – START-UP CENTERS FOR YOUNG PEOPLE – START-YOU” cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeste in oameni!.

 

Specificatii tehnice:

Servicii de dezvoltare aplicatii informatice pagina web, se achizitioneaza in vederea imbunatatirii platformei web existente, dedicata informării și conștientizării tinerilor și va cuprinde adăugarea urmatoarelor facilități suplimentare, :

 

  1. 1. Butonul FIRME DE EXERCIȚIU și va fi organizat astfel:

-          ATELIERE DE LUCRU – va cuprinde o descriere a celor 2 tipuri de Ateliere de lucru organizate în cadrul proiectului, informații legate de înscrierea la aceste acțiuni de dezvoltare a conpetențelor personale și antreprenoriale, precum și calendarul de implementare;

-          PREZENTARI FE – cuprinde prezentările FE, grupate conform celor 3 Competiții Business Plan, aferente anilor școlari 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013.

-          BAZĂ DE DATE FE – cuprinde datele de contact ale FE participante la Competițiile BP, cu posibilitatea sortării acestora dupa localitatea de proveniență, domeniul de activitate, unitatea de învățământ din care provin etc.

  1. 2. Butonul ÎNSCRIERE împărțit pe două submeniuri ÎNSCRIERE ACTIVITĂȚI și ÎNSCRIERE LA COMPETIȚIE va fi restructurat, în vederea gestionării mai eficiente a membrilor grupului țintă care își manifestă disponibilitatea de a participa la activitățile proiectului, precum și pentru ușurarea procedurii de înscriere, astfel:

-          ÎNSCRIERE COMPETIȚIE BP – formular conform Reperelor metodologice privind organizarea și desfășurarea Competiției BUSINESS PLAN pentru firmele de exercitiu. Firmele de exercițiu înscrise vor avea un cont atribuit, cu logare pe baza de user si parolă. Din contul atribuit, reprezentanții firmelor de exercițiu vor avea posibilitatea descărcarii formularului de înscriere în format pdf, pentru a-l semna, ștampila și reîncărca pe platformă. Toate formularele încărcate vor fi redirecționate automat către ROCT, conform reperelor metodologice. Datele incluse vor fi sintetizate în Baza de date a Firmelor de exercițiu și vor putea fi accesate de către membrii grupului țintă și alți factori de interes în domeniul proiectului, din secțiunea FIRME DE EXERCIȚIU.

-          ÎNSCRIERE ATELIERE DE LUCRU – formular de înscriere la Atelierele de lucru, cu posibilitatea selectării tipului de atelier dorit, a centrului Start-You aferent și a datei de desfășurare a evenimentului.

-          ÎNSCRIERE MENTORSHIP – formular de înscriere la evenimentele de Mentorship, cu posibilitatea selectării centrului Start-You aferent și a datei de desfășurare a evenimentului.

-          ÎNSCRIERE FORUM – formular de înscriere la Forumul organizat în cadrul proiectului.

  1. 3. Va fi creată secțiunea CONTUL MEU care va oferi Firmelor de Exercițiu înregistrate posibilitatea să:

 

-          Să descarce Formularul de înscriere la Competiție Business Plan și să îl reîncarce scanat, după adăugarea ștampilei și a semnăturii, în vederea redirecționării către ROCT

-          Să aplice proiectul Business Plan

-          Să încarce fotografii și informații legate de firma de exercițiu

-          Să transmită cereri de ofertă – care vor fi redirecționate către coordonatorii locali ai centrelor Start-up, în functie de localitatea de proveniență a firmei de exercițiu

-          Acceseze servicii suport – utilizatorul poate cere ajutorul coordonatori locali ai Centrelor Start-up, Trainerilor, Co-trainerilor, Mentorilor, în vederea întocmirii planurilor de afaceri.

Serviciile de dezvoltare aplicatii informatice pagina web vor respecta regulile de identitate vizuală ale programelor implementate cu ajutorul fondurilor europene şi a celor naţionale.

 

Relatii suplimentare si documentația se vor obține la sediul Start You al Asociației Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, Str. Blanduziei, nr. 1, sector 2, București, adresa de mail office@ptir.ro sau la numărul de tel. 021.310.77.10, fax: 021.310.77.10.

 

În vederea stabilirii ofertei câştigătoare se va avea în vedere oferta cu ”prețul cel mai scăzut”.

Termenul limită de depunere a ofertelor este în data de 19.09.2011 ora 1500 la sediul Start You al Asociației Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, Str. Blanduziei, nr. 1, sector 2, București

Deschiderea ofertelor este în data de 19.09.2011 ora 1600, la sediul Start You al Asociației Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, Str. Blanduziei, nr. 1, sector 2, București.

 

 

Preşedinte,

JIANU Florin