Share

Extinderea perioadei de înscrieri în cadrul incubatorului de afaceri StartUp România

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România a lansat cel mai inovator proiect implementat cu scopul de a încuraja dezvoltarea antreprenoriatului în rândul tinerilor – incubatorul de afaceri StartUp România.

StartUp România este un nou model de incubator care îşi propune să sprijine şi să dezvolte start-up-urile româneşti folosind atât modelul clasic al incubatoarelor de afaceri, cât şi un sistem de preincubare specific acceleratoarelor de afaceri.

Aplicaţiile tinerilor (business brief, CV şi scrisoare de intenţie) puteau fi trimise până miercuri, 11 Iulie 2012, însă datorită solicitărilor primite şi a perioadei scurte alocate iniţial acestui proces, echipa StartUp România a decis extinderea termenului de înscriere până marţi, 31 Iulie 2012. În acest sens, paşii pe care trebuie să-i urmeze tinerii care doresc să facă parte din incubator se regăsesc pe site-ul www.startup-romania.ro, ideile de afaceri putând fi transmise direct prin intermediul platformei sau la adresa office@startup-romania.ro.

Comunicat de presă