Share

Conferința – Tineri implicați, tineri antreprenori BUCURESTI

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Scientific Research and Continuous Training Center for Sustainable Automotive Technologies (SRCTCSAT), din Universitatea Politehnica București, organizează conferința Tineri implicați, tineri antreprenori – Oportunități de finanțare care va avea loc, vineri, 04 Noiembrie 2016, ora 16:30, la Universitatea Politehnica din București, sala 2.1 din Biblioteca Centrală Universitară UPB, din Splaiul Independenței numărul 313, sector 6, București.

Conferință este organizată în cadrul proiectului ”Tineri implicați, tineri antreprenori”, finanțat de către MINISTERUL TINERETULUI SI SPORTULUI.

Obiectivul general al proiectului vizeaza stimularea implicarii tinerilor cu oportunitati reduse la viața societății prin informarea activă a acestora cu privire la oportunitățile antreprenoriale active.

OBIECTIVELE SPECIFICE ale proiectului vizează: creșterea nivelului de informare a minimum 5000 de tineri cu privire la sursele de finanțare existente, creșterea gradului de participare a tinerilor la viața comunității, implicarea a 200 de tineri în trasarea viitoarelor politici pentru antreprenoriat și implicarea în viața activă a societății.

Discursurile speakerilor (reprezentanți ai mediului de afaceri, reprezentanți PTIR și Universității Politehnica din București, precum și antreprenori de succes) va viza prezentarea surselor de finanțare, facilităților dedicate înființării start-up-urilor și ghidarea viitorilor antreprenori.

Reprezentanții PTIR își vor baza discursul pe realizarea unui plan de afaceri, exemple concrete de elaborare și implementare în contextul unui program de finanțare.

Pagina de internet a evenimentului: https://www.facebook.com/Tineri-implicati-tineri-antreprenori-661781900669552/

Persoane de contact: denisa.vlad@ptir.ro