Share

Dezbatere Informativa – “ Simularea manageriala – Perspectiva unei cariere de succes” 19 iunie 2012, Bucuresti

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România și Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România au deosebita plăcere de a te invita să iei parte la Dezbaterea informativă organizată în cadrul proiectului “Simularea managerială – Perspectiva unei cariere de succes”.

Evenimentul va avea loc marți, 19 iunie 2012, Str. Dr. Ioan Nanu-Muscel nr. 4, Sector 5, București, începând cu ora 10:00
Dacă îndeplinești cumulativ următoarele condiții: 
-    Ești student în minim anul 2 la studii de licență sau student la masterat
-    Urmezi cursurile unei facultăți cu profil economic sau tehnic
-    Ai reședința în Municipiul București (domiciul stabil sau viză de flotant pentru Municipiul București)
-    Dorești să îți îmbunătățești abilitățile personale și manageriale,
te așteptăm să ne confirmi participarea la Dezbaterea informativă pe platforma www.expertmanager.eu (secțiunea Dezbateri informative) sau pe e-mail office@ptir.ro, până vineri, 15 iunie 2012
Participanții la eveniment vor avea posibilitatea de a se înscrie la Școala de vară: Antrenează managerul din tine! – atelier de lucru organizat pe perioada vacanței de vară, precum și la atelierele de lucru programate în anul scolar 2012-2013.

P.S. Dacă esti decis să participi la eveniment, îți mai răpim putin timp cu detalii organizatorice: este necesar să ai la tine o copie a Cărții de Identitate și a Carnetului de student. Numai așa poți deveni membru al Comunității Simulării manageriale :) 
Te așteptăm cu drag!