Share

Finanțare nerambursabilă pentru implementarea proiectului

Finanțare nerambursabilă pentru implementarea proiectului “Investiții în noi tehnologii pentru dezvoltarea activității firmei S.C. ADVICE GROUP MEDIA S.R.L.

 

 

S.C. ADVICE GROUP MEDIA S.R.L. anunță încheierea activităților proiectului “Investiții în noi tehnologii pentru dezvoltarea activității firmei S.C. ADVICE GROUP MEDIA S.R.L.“, Cod SMIS 21683.

Proiectul a fost implementat prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operational Regional 2007 – 2013, axa prioritara 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional și local”, domeniul major de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microîntreprinderilor”.

S.C. ADVICEGROUP MEDIA S.R.L. a încheiat un contract de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională București Ilfov în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional la nivelul regiunii București-Ilfov.

Punctul de lucru la care a avut loc implementarea proiectului se află în Strada Blanduziei, nr 1, sector 2, București. Durata de desfășurare a fost de 9 luni de la semnarea contractului de finanțare. Valoarea totală a proiectului a fost de 234.452,92 lei, iar finanțarea nerambursabilă din Fondul European pentru Dezvoltare Regională al Uniunii Europene -189.074,94 lei.

 

Prin implementarea proiectului “ Investiții în noi tehnologii pentru dezvoltarea activității firmei S.C. ADVICE GROUP MEDIA S.R.L.“, beneficiarul și-a reînnoit și și-a extins baza tehnologică necesară prestării serviciilor de dezvoltare web și furnizării de servicii conexe, pe care le pune la dispoziția clienților săi peste 7 ani de zile. Ajutorul financiar nerambursabil oferit a fost destinat investiției în echipamente și programe informatice (3 stații grafice, 3 pachete de programe software de creativitate și multimedia, 3 suite de programe de birou, server de date, server internet,imprimantă laser color A3, videoproiector). Proiectul implementat a susținut protecția mediului și eficiența energetică prin achiziționarea de noi tehnologii, cu o eficiență energetică superioară celei deja existente în cadrul firmei.

 

 

Informatii suplimentare:

Manager de proiect: Florin Jianu

Tel: 021.310.77.10

e-mail: office@advicegroup.ro

 

 

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”