Share

METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA CONCURSULUI DE PLANURI DE AFACERI – ÎN CONSULTARE PUBLICĂ

 

În data 27.04.2018, Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) publică spre consultare publică Metodologia de selecție a planurilor de afaceri. Metodologia este realizată în vederea stabilirii regulilor aplicate privind organizarea concursului de planuri de afaceri în cadrul proiectului „Start pentru afacerea ta!  – Regiunea Sud Muntenia”.

Consultarea publică se desfășoară în perioada 27.04.2018 – 15.05.2018. Propunerile și sugestiile celor interesați să aplice planuri de afaceri în cadrul concursului sunt așteptate pe adresele de e-mail: office@ptir.ro, aura.necsat@ptir.ro, în atenția dnei. Aura Necșat – Responsabil concurs planuri de afaceri.

Descarcă: METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA CONCURSULUI DE PLANURI DE AFACERI

 

UPDATE: Prelungim perioada de consultare publică pentru Metodologia de selecție a planurilor de afaceri. Astfel, propunerile și observațiile pe marginea acestei Metodologii sunt așteptate pe adresele de e-mail: office@ptir.ro, aura.necsat@ptir.ro, în atenția dnei. Aura Necșat – Responsabil concurs planuri de afaceri până la data de 31.05.2018.