Share

Consultari in cadrul Campaniei “Implicare pentru Dezvoltare” in Timisoara si in Cluj-Napoca

Consiliul Tineretului din Romania – CTR in parteneriat cu Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania va invita sa participati la consultările pe problematica de tineret din regiunea de Vest, desfăşurate în oraşul Timisoara în perioada 23-24 Septembrie 2010 si la consultările pe problematica de tineret din regiunea de Nord-Vest, desfăşurate în oraşul Cluj-Napoca în perioada 20-21 Septembrie 2010.


Consultările fac parte din cadrul Campaniei nationale “Implicare pentru Dezvoltare” ce se desfasoara la nivelul tuturor regiunilor de dezvoltare in perioada Septembrie-Noiembrie 2010  si este finantata prin Programul Tineret in Actiune al Comisiei Europene, Actiunea 5.1: Intalniri ale tinerilor si ale responsabililor de politici de tineret si se desfasoara la nivel national in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret.

Scopul Campaniei “Implicare pentru Dezvoltare” este de a asigura cadrului propice unui dialog constructiv intre tineri si reprezentanti ai autoritatilor publice locale, stimuland implicarea directa a tinerilor in viata comunitatii si dezvoltarea politicilor pentru tineret la toate nivelurile.

Ce se va intampla?

In prima zi, 30 de tineri alaturi de reprezentanti ai autoritatilor publice, se vor intalni in cadrul unui seminar pentru a identifica, folosind metode non-formale, problemele şi soluţiile pe care tinerii le intampina pe plan social, economic si politic.

Rezultatele vor fi sustinute chiar de catre tinerii participant a doua zi, in cadrul unei conferinte regionale pentru tineret! Tu, alaturi de ceilalti tineri participanti, veti avea ocazia de a discuta fata in fata cu autoritatile publice nevoile si solutiile identificate si de a stabili cum veti colabora pentru a le implementa la nivel local.

 Daca…

…avetii intre 14 si 30 de ani;

…locuiti in regiunea de Nord-Vest a Romaniei;

…faciti parte dintr-o organizatie de tineret sau pur si simplu sunteti interesat de ce se intampla in jurul dumneavoastra;

…aveti un mesaj de transmis autoritatilor publice;

…credeti in puterea exemplului si in importanta participarii active.

Atunci completati formularul de aplicatie care poate fi descarcat aici si trimiteti-l la adresa de e-mail : implicare@ctr.ro pana la data de 15 septembrie 2010 orele 12:00 CET, precizand in subiectul mailului  “Aplicatie regiunea Vest” sau  “Aplicatie regiunea Nord-Vest”, dupa caz.

Toate cheltuielile de transport, masa si cazare sunt suportate de catre organizator pentru persoanele din afara orasului Timisoara. In cazul persoanelor cu nevoi speciale, sunt sportate si cheltuielile pentru insotitorul acestora.

Cei 30 de participanti selectati vor fi  anuntati prin email in data de 17 Septembrie a.c.

Apel de participare pentru regiunea Vest

 

Apel de participare pentru regiunea Nord-Vest

Nota: Responsabil direct pentru continutul acestui mesaj poate fi considerat numai Consiliul Tineretului din Romania, atat Agentia Nationala cat si Comisia Europeana neputand fi trase la raspundere pentru aceasta comunicare.