Share

Anunt achizitie: Servicii web in cadrul proiectului START YOU, ID: POSDRU/90/2.1/S/61193

Anunt achizitie: Servicii web

Nr. Inregistrare : 78 / 18.10.2010    

ANUNŢ

Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, intenţionează să achiziţioneze servicii – platformă web  în temeiul O.U.G. nr.34/2006.

Serviciile – platformă web vor fi folosite pentru anul I de implementare a proiectului si au ca sursă de finanţare proiectul “CENTRE START-UP PENTRU TINERI – START-UP CENTERS FOR YOUNG PEOPLE – START-YOU” cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeste in oameni!.

Platforma web  va avea urmatoarele specificatii tehnice:
Platforma virtuala START – YOU va fi un instrument de lucru modern, in vederea informarii si constientizarii tinerilor si va contine informatii cu privire la:
-    diverse programe de finantare
-    o baza de date cu angajatori, manageri, antreprenori
-    tendinte de dezvoltare economica din regiunile tinta cu scopul accesului direct la informatii de prima mana in ceea ce priveste piata muncii
-    informatii legate de modul de organizare si functionare al intreprinderilor simulate;
-    acces la baza de date cu instructori/lectori care vor putea acorda consiliere pe diverse teme
-    evenimente, facilitati, etc;
-    informatii si linkuri utile dezvoltarii culturii antreprenoriale
-    o harta virtuala cu locatiile si programul unor evenimente de interes pentru tinerii din zonele tinta (targuri de joburi, evenimente diverse etc.)

Relatii suplimentare si documentația se vor obține la sediul Asociației Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România,  Str. Walter Mărăcineanu, nr. 1-3, intrarea 1, camera 92, sector 2, București, adresa de  mail office@ptir.ro sau la numărul de tel. 021.316.71.08, fax: 031.824.15.91.

În vederea stabilirii ofertei câştigătoare se va avea în vedere oferta cu ”prețul cel mai scăzut”.
Termenul limită de depunere a ofertelor este în data de 25.10.2010 ora 1000.
Deschiderea ofertelor este în data de 25.10.2010 ora 1100, la sediul Asociației Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, Str. Walter Mărăcineanu, nr. 1-3, intrarea 1, camera 92, sector 2, București.

Preşedinte,
JIANU Florin