Share

Consultari in cadrul Campaniei “Implicare pentru Dezvoltare” in Bucuresti

Consiliul Tineretului din Romania – CTR in parteneriat cu Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania va invita sa participati la consultările pe problematica de tineret din regiunea Bucuresti-Ilfov, desfăşurate în oraşul Bucuresti în perioada 21- 22 octombrie 2010.

Consultările fac parte din cadrul Campaniei nationale “Implicare pentru Dezvoltare” ce se desfasoara la nivelul tuturor regiunilor de dezvoltare in perioada Septembrie-Noiembrie 2010  si este finantata prin Programul Tineret in Actiune al Comisiei Europene, Actiunea 5.1: Intalniri ale tinerilor si ale responsabililor de politici de tineret si se desfasoara la nivel national in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret.

Scopul Campaniei “Implicare pentru Dezvoltare” este de a asigura cadrului propice unui dialog constructiv intre tineri si reprezentanti ai autoritatilor publice locale, stimuland implicarea directa a tinerilor in viata comunitatii si dezvoltarea politicilor pentru tineret la toate nivelurile.

Daca…

…avetii intre 14 si 30 de ani;

…locuiti in regiunea Bucuresti-Ilfov a Romaniei;

…faciti parte dintr-o organizatie de tineret sau pur si simplu sunteti interesat de ce se intampla in jurul dumneavoastra;

…aveti un mesaj de transmis autoritatilor publice;

…credeti in puterea exemplului si in importanta participarii active.

Atunci completati formularul de aplicatie care poate fi descarcat de pe site-ul www.ctr.ro si trimiteti-l la adresa de e-mail : implicare@ctr.ro pana la data de 20 octombrie 2010 orele 12:00 CET, precizand in subiectul mailului  “Aplicatie regiunea Bucuresti-Ilfov” .

Nu uita! Toate cheltuielile de transport, masa si cazare sunt suportate de catre organizator pentru persoanele din afara orasului. In cazul persoanelor cu nevoi speciale, sunt sportate si cheltuielile pentru insotitorul acestora.

Nota: Responsabil direct pentru continutul acestui mesaj poate fi considerat numai Consiliul Tineretului din Romania, atat Agentia Nationala cat si Comisia Europeana neputand fi trase la raspundere pentru aceasta comunicare.