Share

Tabăra ”Antreprenoriat – Prima ta afacere”

În perioada 17 august – 7 septembrie 2011, Autoritatea Naţională pentru Sport si Tineret organizează proiectul de educaţie non-formală în domeniul tineretului „ŞCOALA DE VARĂ 2011”.

În cadrul  proiectului se vor desfăşura modulele „Voluntariat şi asociativitate”, “Antreprenoriat – Prima ta afacere”, „Dialog intercultural” şi „Generaţia următoare şi problemele de tineret”. Proiectul se adreseaza tinerilor de 14-35 de ani, care au dorinţa de a-şi dezvolta abilităţi şi competenţe în diverse domenii, în special celor care au posibilităţi reduse de a accesa resurse educaţionale, precum tinerii din mediul rural,  şomeri, celor din centre de plasament sau postinstituţionalizaţi, precum și tinerilor care au participat la cursuri, stagii sau concursuri pe teme antreprenoriale, dovedite prin diplome, certificate, adeverinte etc.

Câștigătorii Competiției Business Plan sunt invitați să se înscrie la modulul „Antreprenoriat – Prima ta afacere”, care se va desfășura în perioada 24-31 august 2011. Înscrierea se realizează în baza Formularului de înscriere (a se vedea Anexa 1 din Metodologia de înscriere, selecție și participare în cadrul proiectului “Școala de vară 2011 atașată acestui mail), CV şi CI, documente cu caracter obligatoriu, precum şi a altor documente doveditoare (diplome, certificate, adeverinţe, contracte, declaraţii, etc). Scrisoarea de intentie (Anexa 1) trebuie să conţină:

a) Motivaţia candidatului privind participarea la modul.

b) Rezultate aşteptate.

c) Continuitatea după finalizarea proiectului.

Documentele se vor scana şi se vor trimite prin poşta electronică la următoarea adresă de e-mail:  scoaladevara@anst.gov.ro, având inscripţionată în câmpul „Subject” menţiunea şcolii pentru care s-a optat, respectiv „Antreprenoriat – Prima ta afacere”.

Participanții se pot înscrie începând cu data de 5 august 2011, până la data de 17 august 2011, ora 9.00.

În urma analizei şi evaluării aplicaţiilor, rezultatele selecţiei, ce va stabili participanţii la şcolile de vară, vor fi postate pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Sport si Tineret,  www.anst.gov.ro în data de 19 august 2011.

Masa şi cazarea participanţilor se vor asigura de către Autoritatea Naţională pentru Sport si Tineret, iar transportul va fi asigurat de către participanţi.

Vă dorim mult succes!

[Metodologie Școala de Vară]