Share

Un nou apel de proiecte – POS CCE 2007 – 2013 – Axa prioritară 1

Vă informăm că pe data de 12 septembrie va fi deschis un nou apel de proiecte pentru Programul Operaţional Sectorial – Creșterea Competitivităţii Economice” (POS CCE) 2007-2013 Axa Prioritară 1 – Un sistem inovativ şi ecoeficient de producţie DM1.1 – Investiţii productive şi pregătirea pentru competiţia pe piaţă a  întreprinderilor, în special a IMM-urilor, Operaţiunea Sprijin pentru accesul pe noi pieţe şi internaționalizare.

Puteţi solicita fonduri pentru:
- participarea la târguri şi expoziţii internaţionale, organizate în ţară sau străinătate, cu stand propriu;
- participarea la misiuni economice în străinătate;
- elaborarea şi producţia de materiale tipărite/inscripţionate de promovare, în vederea participării la evenimentele/acţiunile menţionate la lit. a) şi lit. b);
- promovarea on-line (îmbunătăţirea/realizarea unui site pe Internet pentru prezentarea activităţii şi a produselor promovate);
- servicii legate de activităţi de promovare pe noi pieţe interne, pe pieţe internaţionale şi marketing;
- servicii de identificare a furnizorilor/clienţilor externi prin programele Hosted Buyers.

Pot beneficia de alocare financiară nerambursabilă persoanele juridice care sunt microîntreprinderi, întreprinderi mici sau mijlocii. Valoarea maximă a ajutorului financiar nerambursabil ce se poate acorda în cadrul acestei scheme de finanţare este de 840.000 lei, în condiţiile respectării prevederilor referitoare la ajutorul de minimis, dar nu mai mult de 20 % din valoarea cifrei de afaceri anuale înregistrată de către întreprinderea solicitantă în ultimului exerciţiu financiar încheiat. Intensitatea maximă a ajutorului de minimis este de:
- 70 % din totalul cheltuielilor eligibile pentru microîntreprinderi şi întreprinderile mici,
- 60 % din totalul cheltuielilor eligibile pentru întreprinderile mijlocii.

Dacă sunteți interesați de aplicarea pentru această finanțare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0721338513 sau pe adresa de email ana@advicegroup.ro.

[Fișa finanțării]