Share

Un nou apel de proiecte POS CCE – Axa prioritară 3

Vă informăm că în luna septembrie 2011 va fi deschis un nou apel de proiecte pentru Programul Operaţional Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice” (POS CCE) 2007-2013 Axa Prioritară Axa 3 „Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, DMI 3 Susținerea e-economiei, Operaţiunea „Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comerţ electronic şi a altor soluţii on-line pentru afaceri”.

Puteţi solicita fonduri pentru achiziţionarea de aplicaţii software, echipamente TIC, alte mijloace fixe, servicii de consultanţă şi training specializat necesare pentru:
- Implementarea de sisteme informatice de comerţ electronic;
- Implementarea de sisteme informatice pentru licitaţii electronice;
- Implementarea de sisteme informatice pentru tranzacţii electronice securizate;
- Implementarea de sisteme informatice de e-payment (plăţi electronice);
- Implementarea de sisteme de e-learning (învăţământ la distanţă) pentru IMM-uri;
- Implementarea altor sisteme informatice pentru dezvoltarea/optimizarea activităţii companiei (B2B, B2C).

Pot beneficia de alocare financiară nerambursabilă persoanele juridice care sunt microîntreprinderi, întreprinderi mici sau mijlocii. Valoarea maximă a ajutorului financiar nerambursabil ce se poate acorda în cadrul acestei scheme de finanţare este de 1.640.000 lei, iar valoarea minimă a finanţării acordate este de 35.000 lei. Intensitatea maximă a finanțării se situează între 50 % și 70% din totalul cheltuielilor eligibile, în funcție de regiunea de dezvoltare în care este situată întreprinderea, tipul întreprinderii și categoria de cheltuieli ce se doresc a fi efectuate.

Dacă sunteți interesați să aplicați pentru această finanțare ne puteți contacta la numărul de telefon 0721338513 sau pe adresa de email ana@advicegroup.ro.

[Fișă finanțare]