Share

A început selecția mentoraților în cadrul proiectului Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORnet

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, Agenția pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii și Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri din România, vă invită să faceți parte din cei 42 de mentorați ai antreprenoriatului feminin din România, să participați la seminariile de diseminare organizate la nivel regional și la Conferința Națională privind antreprenoriatul feminin. Prin participarea dumneavoastră la acest proiect, veți contribui la formarea primei rețele a mentorilor antreprenoriatului feminin și alinierea acesteia la structurile europene.

Ca mentorat în cadrul Rețelei naționale a mentorilor antreprenoriatului feminin, veţi beneficia, în primul rând, de consiliere pentru dezvoltarea business-ului dumneavoastră, primind sfaturi din partea celor mai de succes femei de afaceri din România. De asemenea, oportunitățile pe care le veți avea în stabilirea unor parteneriate durabile, precum și informațiile, ideile și experiența care vă vor fi împărtășite vor face din afacerea dumneavoastră una de succes. Proiectul MENTORnet vă va oferi șansa de a colabora cu doamne care cunosc rețeta succesului și sunt dispuse să îl împărtășească, contribuind în mod decisiv la dezvoltarea business-ului dumneavoastră.

Dacă această inițiativă a reușit să vă capteze atenția și interesul, așteptăm un e-mail din partea dumneavoastră, la adresa alexandra.savencu@ptir.ro , până la data de 12 Februarie 2012, care să conțină CV-ul dumneavoastră, precum și formularul de înscriere, pe care îl puteți regăsi mai jos.

Invitație

Formular de înscriere

Scurtă descriere proiect