Share

Follow-up seminar regional Cluj-Napoca – Reţeaua Naţională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin

Vineri, 8 Iunie 2012, la Cluj-Napoca, Hotel City Plaza, s-a desfăşurat cel de-al treilea seminar regional organizat în cadrul proiectului „Reţeaua Naţională a Mentorilor Antrepreneoriatului Feminin – MENTORnet” („European Network of Mentors for Women Entrepreneurs” – 6/G/ENT/CIP/10/E/N01C21), implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România în parteneriat cu Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri şi Patronatul Naţional al Femeilor de Afaceri din IMM-uri.

La eveniment au participat doamna Liliana Agheorghicesei, Cristina Chiriac şi Mihaela Rus, în calitate de mentori al reţelei, dna. Alexandra Savencu din partea PTIR şi dna. Andreea Stanciu din partea AIPPIMM, potenţiali mentoraţi, precum şi doamne/domnişoare şi domni din regiunile Nord-Vest şi Centru a ţării interesaţi de antreprenoriatul feminin.

Obiectivul principal al seminarului a fost acela de a stabili un dialog între doamna Rus şi potenţialii mentoraţi, pe baza căreia mentorul să anunţe la final numele celor cu care va colabora pentru următorul an în cadrul programului de mentorship.

Document follow-up