Share

Seminar regional Cluj-Napoca Reţeaua Naţională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORnet

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România în parteneriat cu Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii și Patronatul Naţional al Femeilor de Afaceri din Întreprinderi Mici şi Mijlocii din România vă invită să luați parte la seminarul regional organizat în cadrul proiectului ”Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORnet”.

La seminar vor participa în calitate de mentori ai antreprenoriatului feminin doamna Liliana Agheorghicesei, doamna Cristina Chiriac şi doamna Mihaela Rus.

În cadrul acestui eveniment vor fi selectaţi mentoraţii care vor lucra de-a lungul unui an de zile alături de doamna Mihaela Rus. Condiţiile minime pe care trebuie să le îndeplinească o femeie pentru a deveni mentorat sunt: administrarea propriei afacere de cel puţin 1 an şi maxim 4 ani şi coordonarea a cel puţin 1 angajat.

Evenimentul se va desfăşura la Hotel City Plaza Cluj-Napoca, Sala Veneţia, Str. Sindicatelor nr. 9-13, în data de 8 Iunie 2012, începând cu ora 10:00.

Agenda

Invitaţia