Share

Succes cu stil in cariera!!!!!

logo M2

Esti femeie si:

  • Vrei sa afli care sunt cele mai cautate cursuri de formare profesionala care te pot ajuta in dezvoltarea  carierei?
  • Vrei sa inveti sa construiesti o cariera antreprenoriala de succes?
  • Vrei sa descoperi secretele unei activitati antreprenoriale cu stil de la femei de succes, mentori din cadrul Retelei Nationale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin?

Patronatul Tinerilor Intreprinzători din Romania (PTIR), in parteneriat cu Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism (DIMMMAT), Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor EUROPROJECT si Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART, are deosebita placere de a va invita la conferinta de presa din cadrul proiectului ”Reteaua Nationala a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”, care va avea loc, vineri, 22 August 2014, ora 10:00 la Hotel Cismigiu.

Evenimentul are drept scop promovarea mesajului proiectului, a activitatii celor 14 mentorilor – femei de afaceri de succes, precum si a modalitatilor de inscriere si participare in cadrul proiectului. Evenimentul se va bucura de prezenta mentorilor din cadrul Retelei Nationale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin.

Obiectivul general al proiectului vizeaza diminuarea inegalitatilor de gen existente in societatea romaneasca prin incurajarea participarii pe piata fortei de munca si prin dezvoltarea spiritului antreprenorial al femeilor din cele 8 regiuni de dezvoltare ale tarii.

Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra la eveniment pana joi, 21 August 2014, ora 16:00, la adresa de e-mail denisa.vlad@ptir.ro.

Va asteptam cu drag!