Share

CONFERINȚA REGIONALĂ „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2” Craiova, 26 februarie 2015

Vineri, 26 februarie 2015, a avut loc la Craiova conferința regională din cadrul proiectului „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”. Evenimentul a fost organizat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism (DIMMMAT), Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor EUROPROJECT și Asociația Centrul de Dezvoltare SMART.

„Femeile sunt puternice și pot să contribuie decisiv în construirea unor afaceri și destine. Spiritul antreprenorial l-am regăsit încă din copilărie prin intermediul mamei mele, cea care mi-a insuflat mai mult decât valori, ci și o dorință de independență și armonie”, a subliniat domnul Radu GHINEA, Șef Oficiu Oficiul Teritorial pentru IMM-uri și Cooperație (OTIMMC).

P2 Craiova„Femeile au un cuvânt important de spus în societate, iar poveștile lor de succes pot influența decisiv cariere și destine. Vă invit să deveniți parte a proiectului, să construiți alături de doamnele mentor ale antreprenoriatului feminin o afacere de succes și să fiți mai puternice și independente”, a menționat doamna Denisa SAMEK, Responsabil PR şi comunicare, Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR)

 „Pentru a putea dezvolta o carieră de succes, trebuie să aveți echilibru în viața personală, să fiți echilibrate și să nu faceți niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor și produselor pe care le oferiți. Numai așa veți atinge excelența.” (Victoria BURTON, mentor)

„La baza excelenței este învățarea continuă, curajul de a lupta neîncetat pentru ceea ce crezi și atenția la nevoile clienților. De asemenea, implicarea trebuie să stea la baza oricărei inițiative.” (Daniela RAICIU, mentor)

„Pentru a fi fericit și a construi o afacere de succes trebuie să ai o memorie scurtă și o voință de fier. Folosiți-vă de atuurile voastre, nu renunțați la visele voastre! Luptați ca un bărbat și câștigați ca o femeie!” (Elena TIUCA, mentor)

 

Evenimentul a avut drept scop promovarea incluziunii sociale a femeilor și creșterea reprezentativității acestora în mediul de afaceri, precum și a modalităților de înscriere și participare în cadrul proiectului.

În cadrul proiectului, vor fi organizate la Craiova cursuri de formare profesională – agent comercial, operator introducere date, dar și de competențe antreprenoriale începând cu luna martie 2015. Înscrierile se pot face la sediul OTIMMC Cluj sau prin intermediul adresei de e-mail office@ptir.ro, până la 6 martie 2015.

Alături de echipa Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România reprezentată prin doamna Denisa SAMEK – responsabil PR și comunicare, la eveniment au luat cuvântul și mentorele Rețelei Naționale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin: Victoria BURTON,  Daniela RAICIU și Elena TIUCA.

 

ECHIPA PTIR