Share

ÎNCHEIERE CURSURI DE COMPETENȚE ANTREPRENORIALE BUCUREȘTI

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism (DIMMMAT), Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor EUROPROJECT și Asociația Centrul de Dezvoltare SMART implementează proiectul „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”.

 

Obiectivul general al proiectului vizează diminuarea inegalităților de gen existente în societatea românească prin încurajarea participării pe piața forței de muncă și prin dezvoltarea spiritului antreprenorial al femeilor din cele 8 regiuni de dezvoltare ale țării.

 

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România a derulat în perioada 23 – 29 Aprilie 2015 cursul de inițiere în București: COMPETENȚE ANTREPRENORIALE.

 

În urma derulării cursului, un număr de 23 de femei au fost instruite în domeniul antreprenoriatului. În cadrul cursului au fost parcurse următoarele module:

  • Noțiuni generale privind inițierea unei activități antreprenoriale, tipuri de antreprenori, principii de etică
  • Analiza reglementărilor legislative și stabilirea coordonatelor specifice mediului socio-economic actual
  • Măsuri de reglemetare ale activității antreprenoriale, sarcini și obligații, resursele necesare demarării unui astfel de demers
  • Planificarea activității, identificarea și alocarea resurselor specifice domeniului vizat, stabilirea obiectivelor și prioritizarea sarcinilor, identificarea riscurilor
  • Tehnici de dezvoltare și promovare și a activității antreprenoriale
  • Masuri de evaluare și monitorizare a activităților și rezultatelor specifice unei inițiative antreprenoriale
  • Elemente de responsabilitate socială și dezvoltare durabilă în activitatea antreprenorială

 

Cursurile de competențe antreprenoriale organizate în cadrul proiectului sunt gratuite și vor fi finalizate cu diplome recunoscute pe piața muncii certificate ANC.

 

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugăm să utilizați următoarele date de contact:

Persoană de contact: Denisa Samek

Adresă: Str. Spătarului, nr. 30, Sector 2, București

Telefon: 031 8241592

E-mail: office@ptir.ro