Share

PRIMA TELEVIZIUNE ONLINE DIN MEDIUL NEGUVERNAMENTAL

logo M2

 

Începând cu 1 Iunie emitem live! Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România are deosebita plăcerea de a anunța lansarea televiziunii online implementate în cadrul proiectului Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2 – SUCCES CU STIL ÎN CARIERĂ.

Subiectele principale abordate în cadrul televiziunii online vor avea în vedere mediul antreprenorial, vor fi prezentate modele de succes, va fi analizată problema discriminării pe piața muncii, se vor oferi exemple de bună practică, emisiuni tematice în cadrul cărora va fi promovat rolul formării profesionale. Invitați în cadrul emisiunilor vor fi mentorii antreprenoriatului feminin, antreprenori cu experiență, dar și debutanți, reprezentanți ai celor 4 parteneri implicați în implementarea proiectului, dar și cei ai autorităților publice care au ca obiect de activitate subiecte precum antreprenoriatul, piața muncii și programele de formare profesională.

Televiziunea Succes cu stil în carieră va funcționa la nivelul platformei www.reteauamentornet.ro și va cuprinde 5 secțiuni: Știri și noutăți, Interviuri, Emisiuni tematice, Testimoniale și Cursuri online.

 

Obiectivul general al proiectului Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2 vizează diminuarea inegalitaților de gen existente în societatea românească prin încurajarea participării pe piața forței de muncă și prin dezvoltarea spiritului antreprenorial al femeilor din cele 8 regiuni de dezvoltare ale țării.

 

 

ECHIPA PTIR