Share

CONFERINȚA REGIONALĂ „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2” – Targu Mureș, 7 August 2015

logo M2

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri, Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor EUROPROJECT și Asociația Centrul de Dezvoltare SMART organizează conferința de presă regională din cadrul proiectului ”Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”, care va avea loc, vineri, 7 August 2015, ora 10:00, la Hotel Grand, Piata Victoriei, nr. 28-30, Târgu Mureș..

Evenimentul are drept scop promovarea incluziunii sociale a femeilor și creșterea reprezentativității acestora în mediul de afaceri, precum și a modalităților de înscriere și participare în cadrul proiectului.

Obiectivul general al proiectului vizează diminuarea inegalitaților de gen existente în societatea românească prin încurajarea participării pe piața forței de muncă și prin dezvoltarea spiritului antreprenorial al femeilor din cele 8 regiuni de dezvoltare ale țării.

Confirmarile privind participarea se primesc până joi, 6 August 2015, ora 16:00, la adresa de e-mail: denisa.vlad@ptir.ro .

 

ECHIPA PTIR