Share

9 start-up-uri cu finantare europeană

Anul acesta, 40 antreprenori români, majoritatea tineri, s-au bucurat de finanțare europeană pentru afacerile lor. Printre proiectele implementate se numără o platformă online destinată artiștilor, o firmă care ajută oamenii să scape de stres, o trupă dedicată evenimentelor, o firmă de curățenie și un producător de genți și accesorii din piele. Iată cine sunt 9 din cei 40 de antreprenori și care este obiectul de activitate al start-up-urilor nou-înființate.

  1. Music Band

Oana Marinescu își dorește să transforme orice eveniment într-unul spectaculos, prin muzică. Prin intermediul Music Band ea oferă concerte de maximum 5 ore (cu pauze) în timpul evenimentelor.

Marinescu Oana – oana811@yahoo.com

  1. SC CleanTeam SRL

Florentina Dumitrescu si-a propus să se axeze in special pe segmentul corporate, iar prin intermediul firmei SC CleanTeam SRL, ea realizează întreținerea și curățenia atât a spațiilor rezidențiale, cât și a celor nerezidențiale.

Florentina-Cristina Dumitrescu – cristina_fdumitrescu@yahoo.com

 

  1. Alpha Bag

Claudia Tecuceanu dorește să creeze accesorii pentru oamenii moderni, care să confere amestecul perfect între eleganță, manufactură și funcționalitate. Prin intermediul AlphaBag ea realizează genți și accesorii contemporane din piele.

Tecuceanu Claudia Angelica – tecuceanu.claudia@gmail.com

 

  1. Agora

Georgiana Gheorghe este pasionată de artă, așă că Agora este o platformă online ce conectează actorii principali din lumea artei și a culturii românești cu locațiile unde aceștia pot susține spectacole.

Gheorghe Georgiana – georgiana.gheorghe@presage.ro

 

  1. Fire Ring

Dan Burducea oferă prin intermediul firmei Fire Ring soluții software (SaaS) în domeniul comunicării securizate, un subiect din ce în ce mai actual în România.

Burducea Dan-Alexandru – alexburducea@yahoo.com

 

  1. Managementul stresului

Carmen Rotaru a înființat o firmă care ajută oamenii să scape de stres. Acest lucru se realizează pe baza unei evaluări inițiale a stării de sănătate, printr-o diagnoză și un tratament prescris de persoane specializate.

Rotaru Carmen Luminita – rotarucarmen2000@yahoo.com

 

  1. Bursa de Transport Mărfuri Europeană

Florin Toma a realizat o platformă online dedicată persoanelor juridice ce reunește cereri și oferte din domeniul transportului de marfă european. Cu alte cuvinte, a creat un site complex de anunțuri de transport marfă, dedicat exclusiv persoanelor juridice.

Toma Florin Andrei – tomaflorinandrei@gmail.com

 

  1. Q-SHOP Software-As-A-Service

Oana Miron își propune ca, prin intermediul Q-SHOP să ofere clienților posibilitatea să se conecteze direct la ultimele tendințe de distribuție a software-ului, mai exact, Software-As-a-Service în Cloud cu interfață creată special pentru dispozitive mobile.

Miron Oana-Catalina – katalyna1988@gmail.com

 

  1. IV Future

Ionuț Vasiliu comercializează și implementează soluții de software destinate întreprinderilor mici și mijlocii ce doresc să pătrundă pe piața Uniunii Europene pentru comercializarea produselor.

Vasiliu Ionut – vasiliu.rc.ionut@gmail.com

 

Acest articol face parte din campania de promovare a antreprenoriatului inițiată de Consiliul Județean Ilfov împreună cu asociațiile Travel Focus și Excelsior, ca parte din proiectul cu finanṭare europeanǎ “Antreprenoriatul – șansa unui viitor mai bun pentru tineri”, ID POSDRU 149924. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3 „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul major de intervenție 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”.