Share

Conferința – Tineri implicați, tineri antreprenori BUCURESTI

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Scientific Research and Continuous Training Center for Sustainable Automotive Technologies (SRCTCSAT), din Universitatea Politehnica București, a organizat conferința Tineri implicați, tineri antreprenori – Oportunități de finanțare, vineri, 04 Noiembrie 2016, de la ora 16:30, în incinta Bibliotecii Centrale a Universității Politehnica din București, sala 2.1, din Splaiul Independenței numărul 313, sector 6, București.

Conferință a fost organizată în cadrul proiectului ”Tineri implicați, tineri antreprenori”, proiect finanțat de către MINISTERUL TINERETULUI SI SPORTULUI.

Discursurile participanților (reprezentanți ai mediului de afaceri, reprezentanți PTIR și Universității Politehnica din București, precum și antreprenori de succes) au vizat prezentarea surselor de finanțare, facilităților dedicate înființării start-up-urilor și ghidarea viitorilor antreprenori. S-au purtat discuții despre realizarea unui plan de afaceri, despre exemple concrete de elaborare și implementare în contextul unui program de finanțare. La eveniment au participat peste 50 de tineri cu oportunitati reduse, precum și reprezentanti ai mass-media.