Share

PROIECTUL “FII ACTIV!” S-A ÎNCHEIAT

În perioada 25 august – 7 noiembrie 2016, Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România a implementat proiectul “Fii activ!”.

Obiectivul general al proiectului a vizat crearea unui program de informare și îndrumare pentru tinerii NEETs care va promova posibilitățile de participare în viața societății, atât cele de reîncadrare într-o formă de învățământ/de urmare a unui program de formare profesională, cât și cele de orientare către un loc de muncă conform cererii manifestate pe piața muncii, prezentarea de modele de bună practică și consiliere profesională.

Principalele rezultate ale proiectului sunt:

realizarea și diseminarea publicației “FII ACTIV!” care conține informații și elemente de sprijin pentru crearea, dezvoltarea unei cariere și integrarea în viața comunității;

organizarea și desfășurarea a 3 conferințe în București, Slatina și Galați care a implicat peste 150 de tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 încadrați ca fiind NEETs. Tinerii au beneficiat de informare corespunzătoare asupra oportunităților de sprijin și integrare în viața comunității din care fac parte, precum și de acțiuni de consiliere și orientare profesională.

Proiectul a fost implementat prin intermediul sprijinului financiar al programelor naționale coordonate de către Ministerul Tineretului și Sportului.

 

 

Mai multe informații despre proiect:

Denisa Samek:

denisa.vlad@ptir.ro

Telefon: 031.8241592