Share

PROIECTUL “ PRACTYCE IV”

Incepand cu 1 Februarie 2017, Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania implementeaza proiectul  “ PRACTYCE IV”.

PRACTYCE IV urmareste implementarea programului ERASMUS PENTRU TINERI INTREPRINZATORI prin intermediul unui parteneriat european compus din 10 organizatii intermediare.

Partenerii PRACTYCE IV se asteapta sa sporeasca competitivitatea antreprenoriatului, a microintreprinderilor si intreprinderilor mici din Europa datorita relatiilor transfrontaliere create intre noii antreprenori si antreprenorii gazda.

PRACTYCE IV va oferi antreprenorilor motivati, nou infiintati sau aspiranti, o formare la locul de munca intr-o alta tara europeana pentru a-si dezvolta si imbunatati perspectivele de afaceri intr-un cadru international. Acestia isi vor imbogati afacerile cu idei noi, inovare, creativitate si dezvoltarea de noi colaborari. PRACTYCEIV va incuraja cooperarea pe termen lung intre intreprinzatorii participanti, avand la baza activitati de networking.

Proiectul va fi implementat in perioada 1 Februarie 2017 – 31 Ianuarie 2019

Finantare: COSME, Apel: COS-EYE-SGA-2016-4-01 – Erasmus for Young Entrepreneurs, Comisia Europeana

Pentru a face cât mai ușor drumul care trebuie parcurs în stabilirea unei relaționări, vă supunem atenției o scurtă descriere a pașilor de urmat de către Noii Antreprenori și Antreprenorii Gazdă pentru a putea fi parte din proiectul PRACTYCE IV. Proiectul PRACTYCE IV, implementat în cadrul Programului Erasmus pentru Tinerii Antreprenori, este destinat noilor antreprenori şi antreprenorilor gazdă, fără limită de vârstă.

De retinut! Pentru participarea la program, primesti un sprijin financiar lunar pentru acoperirea cheltuielilor de transport si de subzistenta. Cuantumul acestuia depinde de tara aleasa pentru stagiu si variaza intre 530 – 1.100 euro.

Te asteptam sa ne contactezi pentru mai multe informatii la adresa: denisa.vlad@ptir.ro  sau la numarul de telefon 031 824 15 92.