Share

“PRACTYCE IV” – schimb de experienta

Proiectul “PRACTYCE IV” oferă  antreprenorilor motivati, nou infiintati sau aspiranti, o formare la locul de munca intr-o alta tara europeana pentru a-si dezvolta si imbunatati perspectivele de afaceri intr-un cadru international. Acestia isi vor imbogati afacerile cu idei noi, inovare, creativitate si dezvoltarea de noi colaborari.

Inscrie-te la un schimb de experienta subventionat!

  • Ai o idee de afaceri concretizata intr-un plan de afaceri si doresti sa il imbunatatesti cu ajutorul unui antreprenor consacrat?
  • Doresti sa lansezi o afacere si vrei sa iti dezvolti competentele antreprenoriale necesare planificarii si gestionarii performante a acesteia?
  • Esti motivat si dispus sa te angajezi intr-o relatie de afaceri cu un antreprenor experimentat dintr-o alta tara din UE?
  • Esti un antreprenor aflat la inceput de drum si ai nevoie de indrumare de la un antreprenor experimentat pentru a-ti conduce cu succes afacerea?
  • Esti pregatit sa participi la dezvoltarea activitatii unui antreprenor gazda?

 

In caz afirmativ, inscrie-te in programul „Erasmus pentru tinerii antreprenori”, in cadrul proiectului PRACTYCE IV, implementat de Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania.

De retinut! Pentru participarea in cadrul programului, primesti un sprijin financiar lunar pentru acoperirea cheltuielilor de transport si de subzistenta. Cuantumul acestuia depinde de tara aleasa pentru stagiu si variaza intre 530 – 1.100 euro. Regasiti informatii pe acest link, pagina 9: http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/upload/Programme%20Guide%20EN%20May%202015.pdf .

Pentru inscriere ai nevoie de urmatoarele documente (nu exista un model prestabilit):

–          Un CV

–          O scrisoare de motivatie

–          Un plan de afaceri

Documentele, toate redactate in limba engleza, se vor incarca pe platforma online https://webgate.ec.europa.eu/erasmusentrepreneurs/index.cfm?fuseaction=app.welcome ,unde vei completa si cateva campuri cu date informative despre tine si despre schimbul pe care vrei sa il realizezi.

Dupa ce documentele sunt incarcate si acceptate de catre Organizatia Intermediara, adica Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania, vei avea acces la catalogul cu toate firmele inscrise in program si vei avea posibilitatea de a identifica o firma care ti se potriveste, dupa tara sau domeniu de activitate in care doresti sa il dezvoltati pe viitor. Pasii completi care trebuie urmati in cadrul programului se regasesc pe: http://old.ptir.ro/?p=2611 .

Te  asteptam sa ne contactezi pentru mai multe informatii la adresa: denisa.vlad@ptir.ro  sau la numarul de telefon 0767 566 276 – Denisa Samek.