Share

OPORTUNITATE – PRACTYCE  IV

Initiativa Erasmus for Young Entrepreneurs este un program de schimb transfrontalier sustinut de catre Comisia Europeana care ofera antreprenorilor noi sau aspiranti sansa de a invata de la antreprenorii cu experienta care conduc mici companii in alte tari europene. Schimbul de experienta are loc in cadrul unui stagiu cu antreprenorul cu experienta, ceea ce permite antreprenorului nou sa dobandeasca abilitatile necesare conducerii unei mici firme. Gazda beneficiaza de perspective noi privind compania pe care o conduce si are ocazia sa coopereze cu parteneri straini sau sa afle mai multe informatii despre pietele noi.

Pentru a participa in cadrul programului, in primul rand trebuie sa va inscrieti, iar pentru aceasta aveti nevoie de urmatoarele documente:

–          Un CV

–          O scrisoare de motivatie

–          Un plan de afaceri

Documentele, toate redactate in limba engleza, se vor incarca pe platforma online https://webgate.ec.europa.eu/erasmusentrepreneurs/index.cfm?fuseaction=app.welcome ,unde veti completa si cateva campuri cu date informative despre dumneavoastra si despre schimbul pe care doriti sa il realizati.