Share

Poveste de succes – PRACTYCE IV din cadrul Erasmus pentru Tineri Intreprinzatori

Miruna Iliescu (Portugalia, Porto – 6 luni)

“Prima poza este cu florile pe care le-am primit de 8 martie. În Portugalia nu prea se sărbătorește această zi (au Ziua Mamei în altă lună), dar pentru că o parte din echipa noastră era formată din români (eu) și polonezi, la noi în birou a fost sărbătorită ca acasă. Echipa a fost unul dintre aspectele care mi-au plăcut în mod special – colegele m-au ajutat să mă integrez și să înțeleg atât stilul de viață portughez, cât și mediul de afaceri.

Următorele două poze sunt de la o serie de 3 prezentări pe care le-am ținut într-un co-working space în Porto despre marketing și comunicare pentru startup-uri. HE nu m-a ajutat în mod direct cu obținerea sau livrarea acestor prezentări, dar experiența pe care am căpătat-o în timpul programului mi-a oferit posibilitatea să abordez și particularitățile mediului online portughez. De asemenea, colegele mele au venit pe rând să asiste la câte una dintre prezentări.

În ultima poză apare HE împreună cu actuale și foste fete din echipă la o întâlnire după orele de lucru. Specific culturii portugheze, relațiile între oameni sunt destul de apropiate și calde, lucru pe care l-am observat și în timpul petrecut în biroul KG International. „DDM1meetup2 DDM1meetupKgteam