Share

CONFERINȚA REGIONALĂ „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2” București, 4 Iunie 2015

logo M2

Joi, 4 Iunie 2015, a avut loc la București conferința regională din cadrul proiectului „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”. Evenimentul a fost organizat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu MINISTERUL ENERGIEI ÎNTREPRINDERILOR MICI ȘI MIJLOCII ȘI MEDIUL DE AFACERI, Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor EUROPROJECT și Asociația Centrul de Dezvoltare SMART.

„Poveștile femeilor de succes se pot transforma în modele de urmat și pot influența decisiv cariere și destine. În cadrul proiectului învățați să construiți alături de doamnele mentor ale antreprenoriatului feminin o afacere de succes, a menționat doamna Denisa SAMEK, Responsabil PR şi comunicare, Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR)

 „Am dezvoltat o carieră de succes prin modelul primit de la bunica mea care m-a învâțat să fiu puternică și să fructific orice oportunitate întâlnită, ea poate fi unică și nu trebuie pierdută.” (Nicoleta MUNTEANU, mentor)

„Curajul de a lupta neîncetat pentru ceea ce crezi și atenția la nevoile clienților m-a ajutat să creez o afacere de succes. Consider că determinarea și implicarea stă la baza oricărei inițiative.” (Daniela RAICIU, mentor)

„Pentru a avea o afacere de succes și pentru a fi fericit în același timp trebuie să ai grijă de două paliere importante: familie și carieră. Având grija de cele două, în mod corespunzător, succesul este garantat(Elena Coanda, mentor)

 

Evenimentul a avut drept scop promovarea incluziunii sociale a femeilor și creșterea reprezentativității acestora în mediul de afaceri, precum și a modalităților de înscriere și participare în cadrul proiectului.

Alături de echipa Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România reprezentată prin doamna Denisa SAMEK – responsabil PR și comunicare, la eveniment au luat cuvântul și mentorele Rețelei Naționale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin: Nicoleta MUNTENU,  Daniela RAICIU și Elena COANDĂ și reprezentantul MINISTERUL ENERGIEI ÎNTREPRINDERILOR MICI ȘI MIJLOCII ȘI MEDIUL DE AFACERI .

 

ECHIPA PTIR