Share

Comunicat de presa – CONFERINȚA REGIONALĂ „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2” Târgu Mureș, 7 August 2015

 

logo M2

Vineri, 7 August 2015, a avut loc la Targu Mures conferința regională din cadrul proiectului „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”. Evenimentul a fost organizat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu MINISTERUL ENERGIEI ÎNTREPRINDERILOR MICI ȘI MIJLOCII ȘI MEDIUL DE AFACERI, Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor EUROPROJECT și Asociația Centrul de Dezvoltare SMART.

“Sa fii parte din progres inseamna sa fii mereu la curent cu ceea ce se intampla la nivel national si european. Femeile au o mai mare deschidere spre nou, motiv pentru care va incurajez sa folositi toate resursele pe care le aveti, cu atat mai mult acest gen de evenimente si sa construiti o cariera in antreprenoriat”, a declarat doamna mentor Liliana Agheorghicesei in cadrul evenimentului MENTORNET Targu Mures.

“Eu va sfatuiesc sa fiti dedicate si profesionaliste in tot ceea ce faceti, sa nu va neglijati familia si sa urmariti in primul rand succesul si nu construirea unei afaceri doar pe baza unei imagini. Rodul muncii voastre il veti culege mai tarziu, dar va fi un rezultat de care veti fi cu siguranta mandre”, a declarat doamna Elena Coanda.

Seria evenimentelor “Succes cu stil in cariera” va continua in Timisoara in luna septembrie.

Evenimentul a avut drept scop promovarea incluziunii sociale a femeilor și creșterea reprezentativității acestora în mediul de afaceri, precum și a modalităților de înscriere și participare în cadrul proiectului.

Alături de echipa Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România reprezentată prin doamna Denisa SAMEK – responsabil PR și comunicare, la eveniment au luat cuvântul și mentorele Rețelei Naționale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin: Liliana Agheorghicesei,  și Elena COANDĂ și reprezentantul MINISTERUL ENERGIEI ÎNTREPRINDERILOR MICI ȘI MIJLOCII ȘI MEDIUL DE AFACERI .

 

ECHIPA PTIR