Share

CONFERINȚA REGIONALĂ „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2” Timișoara, 3 Septembrie 2015

Joi, 3 Septembrie 2015, a avut loc la Timișoara conferința regională din cadrul proiectului „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”. Evenimentul a fost organizat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu MINISTERUL ENERGIEI ÎNTREPRINDERILOR MICI ȘI MIJLOCII ȘI MEDIUL DE AFACERI, Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor EUROPROJECT și Asociația Centrul de Dezvoltare SMART.

“Lupta ca un barbat, castiga ca o femeie!” este sfatul dat de mentorul Elena Tiuca in cadrul evenimentului MENTORNET Timisoara.

“Îmi doresc un viitor croit pe aspirațiile acestei națiuni, un viitor clădit pe punțile dintre noi și nu pe ruinele indiferenței noastre”, Cristina Chiriac – Mentor “Reteaua Nationala a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2″.

” In mediul afacerilor, femeia are mai mult de luptat pentru a invinge prejudecatile care domina incurabil speta barbateasca”, Victoria Burton – Mentor Reteaua Nationala a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2.

Evenimentul a avut drept scop promovarea incluziunii sociale a femeilor și creșterea reprezentativității acestora în mediul de afaceri, precum și a modalităților de înscriere și participare în cadrul proiectului.

Alături de echipa Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România reprezentată prin doamna Denisa SAMEK – responsabil PR și comunicare, la eveniment au luat cuvântul și mentorele Rețelei Naționale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin: Elena Tiuca, Victoria Burton, Cristina Chiriac și reprezentantul MINISTERUL ENERGIEI ÎNTREPRINDERILOR MICI ȘI MIJLOCII ȘI MEDIUL DE AFACERI .

 

ECHIPA PTIR