Share

Implicarea Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania in difuzarea meciului lui Lucian Bute

Patronatul Tinerilor Întreprizători din România – Regiunea Sud-Est s-a alăturat demersurilor necesare pentru promovarea și transmiterea meciului dintre Lucian Bute și Brian Magee.  Demersul constă în susținerea financiară, alături de viceprimarul Galațiului, Nicușor Ciumacenco, a difuzării meciului. Negocierile pentru transmiterea acestuia au început încă din Februarie, iar postul care va difuza meciul va fi B1 TV, duminică, 20 Martie 2011, de la ora 5:00 și, în reluare, în aceiași zi, la ora 21:00.

Preşedintele Structurii Sud-Est a Patronatului Tinerilor Întreprinzători, Radu Oprea, susține că aceasta este doar una din multele iniţiative ale organizaţiei, în contextul în care este nevoie ca tinerii să se implice mai mult în viaţa comunităţii. „Patronatul Tinerilor Întreprinzători s-a alăturat acestui demers pentru că, din punctul nostru de vedere, a sosit momentul ca tânăra generaţie să aibă mai multă iniţiativă să iasă din anonimat şi să facem performanţă”. De asemenea, Radu Oprea, l-a caracterizat pe Lucian Bute ca fiind ”un model de success” și ”cel mai bun ambasador al tării noastre și al generației tinere”, încurajând tinerii să facă ”performanță în domeniul în care au un talent nativ”.

Conferința de presă în cadrul căreia a fost anunțată oficial difuzarea meciului și implicația acesteia o puteți viziona la

http://www.youtube.com/watch?v=-0UCaDDlHf8&feature=player_embedded .