Share

PROIECTUL “TINERI IMPLICAȚI, TINERI ANTREPRENORI” S-A ÎNCHEIAT

În perioada 25 august – 7 noiembrie 2016, Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România a implementat proiectul „Tineri implicați, tineri antreprenori”.

Obiectivul general al proiectului a vizat stimularea implicării tinerilor cu oportunități reduse la viața societății prin informarea activă a acestora cu privire la oportunitățile antreprenoriale active.

Principalele rezultate ale proiectului sunt:

  • Organizarea și implementarea a 4 conferințe regionale în Iași, Sibiu, Slatina, București, care au implicat peste 200 de tineri cu oportunități reduse. Discursurile speakerilor (reprezentanți ai mediului de afaceri, reprezentanți PTIR, precum și antreprenori de succes) au vizat prezentarea surselor de finanțare, facilităților dedicate înființării start-up-urilor și ghidarea viitorilor antreprenori. S-au purtat discuții despre realizarea unui plan de afaceri, despre exemple concrete de elaborare și implementare în contextul unui program de finanțare,
  • Realizarea unui material centralizator cu problemele tinerilor raportate la lansarea unei inițiative antreprenoriale,
  • Informare a peste 5.000 de tineri cu privire la sursele de finanțare existente.

 

Proiectul a fost implementat prin intermediul sprijinului financiar al programelor naționale coordonate de către Ministerul Tineretului și Sportului.

 

Mai multe informații despre proiect:

Denisa Samek:

denisa.vlad@ptir.ro

Telefon: 031.8241592