Share

PROIECTUL “ Young Entrepreneurs Day at the European Parliament” A FOST LANSAT

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România anunță lansarea proiectului  “Young Entrepreneurs Day at the European Parliament” începând cu 15 noiembrie 2016.

Obiectivul general este acela de a promova identitatea Parlamentului European, rolul și natura politică ca instituție europeană aleasă în mod democratic prin prezentarea Parlamentului European în calitate de legiuitor și de stabilire a unui dialog direct cu 50 de tineri antreprenori.

Proiectul va fi implementat în perioada 15 noiembrie 2016 – 14 mai 2017.

Principalele activități care urmează să fie implementate vizează:

  • Organizarea evenimentului Zilei Tinerilor Intreprinzatori la Parlamentul European
  • Campanie de informare privind activitățile Parlamentului European in social media la nivel național
  • Elaborarea și diseminarea unui document – declarație emisă după evenimentul Ziua Tinerilor Întreprinzătorilor în cadrul Parlamentului European
  • Activități de promovare ale evenimentului

Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană în cadrul programului de subvenții al Parlamentului European în domeniul comunicării. Parlamentul European nu a fost implicat în pregătirea proiectului și nu este responsabil în nicio măsură de informațiile sau punctele de vedere exprimate în cadrul proiectului, iar acestea nu-i impun nicio obligație; responsabilitatea aparține exclusiv autorilor, persoanelor intervievate, editorilor sau difuzorilor programului, în conformitate cu legislația aplicabilă. Parlamentul European nu poate fi considerat responsabil nici pentru daunele, directe sau indirecte, care pot rezulta în urma realizării proiectului.

Mai multe informații despre proiect: Denisa Samek: denisa.vlad@ptir.ro, Telefon: 031.8241592