Share

Perioada de inscriere la “Young Entrepreneurs Day at the European Parliament” a fost prelungita

Anunt privind inscrierea la evenimentul “Young Entrepreneurs Day at the European Parliament”

Evenimentul “Young Entrepreneurs Day at the European Parliament” va fi organizat in perioada 24 -28 Aprilie 2017, la Bruxelles (2 nopti de cazare, perioada exacta o vom comunica in cursul saptamanii viitoare, dupa primirea confirmarii din partea Parlamentului European).
Perioada de inscriere a fost prelungita si asteptam candidaturile in limita locurilor disponibile, dar nu mai tarziu de 24 Martie 2017.

Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele 2 conditii cumulative:
• antreprenor cu varste cuprinse intre 18 și 40 de ani,
• experienta in lucrul cu institutiile nationale si/sau europene in sprijinirea antreprenoriatului.

Aplicatia candidatului include: CV-ul aplicantului semnat pe ultima pagina, scrisoare de motivatie semnata, document care sa ateste calitatea de antreprenor si formularul de inregistrare regasit atasat.

FORMULAR INSCRIERE

Aplicația poate fi trimisă până la data de 24 Martie 2017, la adresa de email: office@ptir.ro.

Obiectivul evenimentului este acela de a promova identitatea Parlamentului European, rolul si natura politica ca institutie europeana aleasa in mod democratic prin prezentarea Parlamentului European in calitate de legiuitor si de stabilire a unui dialog direct cu 50 de tineri antreprenori. Astfel, 50 de tineri antreprenori vor participa la dezbaterile organizate in cadrul evenimentului organizat la Parlamentul European. Temele discutiilor se vor referi la politicile si programele actuale si viitoare cu privire la antreprenoriat. Toti participantii vor fi invitati sa ridice probleme cu privire la acest subiect si sa faca propuneri privind un cadru mai bun pentru dezvoltarea economica. Noi politici vor fi create, idei noi se vor naște iar feedback-ul pe care antreprenorii il vor oferi reprezentantilor Parlamentului European, cei care creeaza programe, va fi foarte util in proiectarea unor instrumente mai bine adaptate la nevoile reale existente.

Locurile sunt limitate. Inscrie-te acum!

Mai multe informații despre proiect:

Denisa Samek:

denisa.vlad@ptir.ro

Telefon: 031.8241592