Share

Informare cu privire la statutul membrului PTIR

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România are ca scop susținerea, apărarea, promovarea și reprezentarea intereselor profesionale, economice și sociale ale tinerilor întreprinzători din România, inclusiv prin susținerea, apărarea și promovarea investițiilor lor, respectiv a entității (societate comercială, asociație familială) constituite de aceștia. În acest scop, obiectivele PTIR au un caracter social, stimulând și promovând spiritul antreprenorial și intreprenorial în randul tinerilor, asigurând accesul acestora la cunoștințele legate de funcționarea socio-economică a întreprinderilor, elaborând politici destinate tinerilor în general, și tinerilor antreprenori și întreprinzători, în special.

PTIR are ca misiune reprezentarea, susținerea, apărarea și promovarea intereselor profesionale, economice și sociale ale tinerilor întreprinzători din România și ale IMM-urilor constituite de tineri.

Printre avantajele conferinte membrilor PTIR enumerăm networking la nivel național și european, oferirea celor mai noi informații cu privire la finanțări, modificări legislative, cursuri, seminarii, conferințe etc, precum și oferirea de consultanță juridică și financiară gratuită.

Dintre noutățile în acest sens, am dori să menționăm că noii membri nu vor mai achita nicio taxă la înscriere, fiind eliminată și cotizația anuală aferentă fiecărui membru.