Share

Înscrie-te în proiectul „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia”

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia publică METODOLOGIA DE SELECȚIE A GRUPULUI ȚINTĂ aplicată în cadrul proiectului „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia”, precum și ANEXELE acesteia.

Vor fi selectate în vederea includerii în activitățile proiectului 336 persoane fizice care intenționează să înființeze o afacerere non-agricolă în mediul urban și își au reședința sau domiciliul în regiunea Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia (județele: Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman), din care:

  • 236 șomeri și persoane inactive
  • 100 angajați (inclusiv persoane care desfășoară o activitate independentă).

Daca îndepliniți condițiile de eligibilitate și doriți să vă înscrieți la activitățile proiectului, așteptăm cât mai curând posibil candidaturile voastre.

Mult succes!

UPDATE 08.02.2018

Urmare a solicitărilor de clarificări primite de la potențialii candidați și pentru a evita restrictionarea accesului acestora la activitățile proiectului, Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia publică în data de 8 februarie 2018 “Completarea nr. 1 la Metodologia de selecție a grupului țintă. Măsura vizează extinderea listei documentelor suport care atestă încadrarea candidaților într-o categorie de grup țintă eligibil, definirea segmentului de vârstă eligibil în cadrul proiectului și actualizarea datelor de contact ale Expertului grup țintă Prahova – Andrei DURAN.

UPDATE 26.04.2018

Urmare a modificărilor și completărilor Legii nr. 76/2002, se actualizează Pct. IV., „Condiții de eligibilitatedin Metodologia de selecție a Grupului Țintă.

 

UPDATE 27.06.2018

Urmare a aprobarii ACTULUI ADIŢIONAL NR. 6 la contractul de finanţare nr. 6.804/29.12.2017 pentru proiectul ”Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia”, cod SMIS 104179se actualizează Pct. IV., „Condiții de eligibilitate” din Metodologia de selecție a Grupului Țintă, după cum urmează:

Structura grupului țintă:

336 de membri ai grupului țintă, din care:

  • 166 șomeri și persoane inactive
  • 170 angajați, inclusiv persoane care desfășoară o activitate independentă.

 

Descarcă  METODOLOGIA DE SELECȚIE A GRUPULUI ȚINTĂ CU COMPLETĂRILE ULTERIOARE

Descarcă  ANEXELE