Share

Follow-up seminar regional Timişoara – Reţeaua Naţională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin

Vineri, 27 Aprilie 2012, la Timişoara, Hotel Novera, s-a desfăşurat primul seminar regional organizat în cadrul proiectului „Reţeaua Naţională a Mentorilor Antrepreneoriatului Feminin – MENTORnet” („European Network of Mentors for Women Entrepreneurs” – 6/G/ENT/CIP/10/E/N01C21), implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România în parteneriat cu Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri şi Patronatul Naţional al Femeilor de Afaceri din IMM-uri.

La eveniment au participat doamna Maria Grapini, în calitate de mentor al reţelei, dna. Alexandra Savencu din partea PTIR  şi dna. Andreea Stanciu din partea AIPPIMM, potenţiali mentoraţi, precum şi doamne/domnişoare din regiunea de vest a ţării  interesate de antreprenoriatul feminin.

Obiectivul principal al seminarului a fost acela de a stabili un dialog între doamna Grapini şi potenţialii mentoraţi, pe baza căreia mentorul să anunţe la final numele celor cu care va colabora pentru următorul an în cadrul programului de mentorship.

IMG258

Comunicat de presă

Document follow-up