Share

ÎNSCRIE-TE ÎN PROGRAMUL DE MENTORAT FEMININ MENTORNET!

 

Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România a dezvoltat prin intermediul a două proiecte anterioare Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET, formată din femei cu performanțe deosebite în afaceri care au oferit sprijin femeilor din România în vederea inițierii și dezvoltării de afaceri, împărtășindu-le din experiența lor practică. Membrele rețelei au constituit modele pentru celelalte femei și, prin activitatea lor, au conturat o imagine corectă a rolului femeii pe piața muncii și în societate, conducând la creșterea gradului de ocupabilitate și a inițiativei antreprenoriale a femeilor din România.

Pentru a continua aceste exemple de bună practică, 8 femei de afaceri de succes sunt cooptate în echipa de proiect „MENTORNET – femei competitive, factor cheie în dezvoltarea economică, pentru a transfera membrelor grupului țintă din propria experiență antreprenorială prin intermediul Programului de mentorat feminin MENTORNET, contribuind astfel cu experiența și succesul propriu la îmbunătățirea abilităților antreprenoriale și a competențelor digitale ale femeilor antreprenor/manager.

Din cadrul celor peste 344 de antreprenoare și femei manager înscrise la cursurile de specializare/perfecționare “Competențe antreprenoriale”, “Manager de inovare” și “Manager îmbunătățire procese” organizate în cadrul proiectului, 60 de membre ale grupului țintă vor fi selectate în vederea includerii în programul de mentorat susținut de femei de afaceri de succes din cadrul Rețelei Naționale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET.

Află ce presupune Programul de mentorat feminin MENTORNET descarcând procedura de înscriere de mai jos. Dacă ești interesată să te înscrii în program, trimite formularul de înscriere (Anexa 1) semnat, în format .pdf, pe adresa de mail inscrierementornet@gmail.com.

 Atenție: Înscrierile se vor face în regim de „primul venit, primul servit”, în baza completării și evaluării documentației de înscriere, până la ocuparea celor 60 de locuri disponibile. 

Descarcă Procedura de înscriere în Programul de mentorat feminin MENTORNET

Descarcă Anexa 1 Formularul de înscriere – în format editabil

 

Vă urăm mult succes!

Echipa MENTORNET